سبک زندگی سالم تر و محیط سبز تر امروزه در بین مردم از اهمیت ویژه ای برخورداره وسایل آشپزی تفلون برای محیط زیست مضر است و این امر موجب شده مردم به سمت تابه گرانیتی با مارک های بدون بو برای پخت و پز بروند .
وسایل آشپزخانه گرانیتی در دهه 1960 به دلیل غیر سمی بودن محبوبیت بیشتری پیدا کرد و باعث می شود آشپزی روزمره ایمن باشد
آیا یکی بهتر از دیگری ست؟؟؟
در خرید وسایل آشپزی اولین چیزی که فکر می کنیم کیفیت های محصول می باشد ظروف گرانیتی و سرامیکی هردو کار خوبی در جلوگیری از چسبیدن غذا انجام می دهند .
و تمیز کردن هردو نیز آسان است.
شما می توانید غذایی را میل کنید که با حرارت بسیار عالی پخته شده است.
اما معایب ظروف سرامیکی زود خرد می شوند و روکش آنها زود آسیب می بیند.
خوب حالا که در مورد ظروف گرانیتی و مواد تشکیل دهنده آگاهی پیدا کردیم مزایای استفاده از ظروف گرانیتی را در پخت غذا میگوییم:
بدون موادشیمیایی مضر
توزیع گرما
جذب سریع حرارت
مناسب برای انواع اجاق گاز برقی، القایی، سرامیک
دواع عالی
مقاوم در برابر خراش
برای ماشین ظرف شویی ایمن
از آلیاژ آلومینیوم با درجه حرفه ای
کاملاً سطح و کف قابلمه نچسب
از نظر زیبایی هم در دنیای مدرن و ماشین آلات مدرن طرح ها و رنگ های زیبا مناسب هر سبک
از نظر قیمت مناسب ( در مواردی که تولید ملی باشه و مستقیما توسط متخصصان ایرانی تولید شده است)
ضد زنگ
آشپزخانه مدرن که در آینده می بینیم
بالابردن ارزش غذایی با ظروف گرانیتی
روش نگهداری و تمیزکردن ظروف گرانیتی بعد از خرید
تمیزکردن پشت قابلمه با سرکه و جوش شیرین و آب اکسیؤنه